Vill du vara med och testa framtidens bilradiosystem?

Nu börjar våra digitalradiosändningar!

Digitalradio bjuder så mycket mer än bara radiokanaler och bra ljudupplevelse! Via Digitalradio kan man också sända information i multimediaformat, såsom trafikinformation mm. 

Från och med Mars till December 2014  - som första steg mot en rikare körupplevelse -  kommer Mediamobile testsända sin V-Traffic trafikinformationstjänst över Stockholm, Göteborg och Malmö.   

Formatet på våra sändningar kallas DAB-TPEG, och det kan ses som en vidareutveckling av FM standarden RDS- TMC. Sändningarna emottas i bilnavigatorn och visas som en karta med färger som representerar hastigheter och köer på vägarna, vägskyltar mm.

För att kunna testa behöver man speciell utrustning och tillvägagångssättet skiljer sig från företag med egen utrustning och de företag och privatpersoner som behöver hjälp med utrustning.

Vill Du eller Ditt företag testa ? 

Företag: Vänligen fyll i formuläret nedan. Vi tar kontakt med dig för att hjälpa dig att komma igång med nödvändiga fakta och inställningar. Vi kommer även be dig acceptera ett enkelt avtal. Testerna är helt kostnadsfria.

Privat: Vänligen registrera dig genom nedanstående formulär. Vi informerar dig så snart det finns enkel serietillverkad navigator tillgänglig.

Intresseanmälan

Tab content 1
Tab content 2